Elinstallation

Bygger du fastigheter i Göteborg och söker ett företag som kan göra en säker elinstallation? På Sandö Elservice har vi en lång erfarenhet av elinstallationer, service och reparationer. Det finns mycket att tänka på när du ska bygga eller renovera en fastighet. Vi bokar gärna in ett möte med er där vi tillsammans kan hitta på en bra lösning på en elinstallation som passar ert projekt. På Sandö Elservice hjälper vi dig med allt från idé till installation av el, fiber och säkerhetssystem.

Våra tjänster

På Sandö Elservice utför vi data-, el- och teleinstallationer med en snabb service. Våra elmontörer på Sandö Elservice utför allt från mindre arbeten i fastigheter till stora uppdrag för företag. Alla våra tjänster utförs alltid av allra högsta säkerhet av våra montörer som hjälper dig med allt från projektledningen av en installation till ett färdigt resultat. I samband med installationen gör även våra montörer noggranna kontroller av din elinstallation.

elinstallation genomförs i Göteborg

Certifierade elinstallationer

Genom vår breda kunskap och långa erfarenhet i branschen erbjuder vi alltid installationer utförda med allra största säkerhet. Våra utbildade montörer utför endast certifierade elinstallationer.

Om Sandö Elservice

Våra elektriker har en lång erfarenhet kring elservice och har som mål är att alltid utföra snabba och noggranna arbeten till våra kunder. På Sandö Elservice hjälper vi allt från privatpersoner till företag som är i behov av hjälp med en elinstallation i Göteborg. Vi hjälper dig att projektleda en installation utifrån din fastighet och dina önskemål.

Kontaktuppgifter

Sandö Elservice

Datavägen 14A
436 31 Askim

Telefon: 031-722 99 00
info@sandoel.se

031-722 99 00
info@sandoel.se

Adress:
Datavägen 14A,
436 32 Askim 

Tar emot kunder i hela Göteborg

 

Kontakta oss

Kontakta oss via formulär eller maila info@sandoel.se

7 + 3 =