Installation av fiber

Söker du en elinstallatör i Göteborg som kan göra en installation av fiber? Sandö Elservice erbjuder allt från installationer till reparationer och service av fiber. Så snart tomtarbetet inför en fiberinstallation är klart är det dags att installera fiberkonverten på en lämplig plats i fastigheten. Våra montörer bokar en tid med dig när installationen i fastigheten ska ske. Genom ett projekteringsmöte planerar våra montörer vart fiberkabeln ska dras in i fastigheten och vart media omvandlaren ska installeras i lokalen. 

Installation, service och reparation

Våra montörer hjälper dig med allt från service och reparationer till nyinstallationer av fiber i din fastighet. Genom en lång erfarenhet i branschen hjälper vi dig att göra installationen så snabbt och enkelt som möjligt. Som kund kan det vara svårt att veta vilka installationsval man ska göra – därför hjälper vi dig att hitta lösningar som passar just dig och din fastighet.

Fiber installeras i göteborg

Sandö Elservice – din installatör av fiber

Våra elektriker monterar el- och styrinstallationer i fastigheter, kontorslokaler och förvaltningsbyggnader. Vi erbjuder våra kunder certifierade elinstallationer och alla arbeten utförs av allra högsta säkerhet. På Sandö Elservice erbjuder vi våra kunder en snabb elservice och installation av fiber.

Boka en tid för ett projekteringsmöte

Kontakta oss så bokar vi i en tid för ett projekteringsmöte. Vi planerar alltid arbetet som ska utföras tillsammans med dig som kund och lämnar en offert på en önskad installation. Våra montörer i Göteborg hjälper dig att installera fiber i din fastighet snabbt, smidigt och enkelt.

Kontaktuppgifter

Sandö Elservice

Datavägen 14A
436 31 Askim

Telefon: 031-722 99 00
info@sandoel.se

031-722 99 00
info@sandoel.se

Adress:
Datavägen 14A,
436 32 Askim 

Tar emot kunder i hela Göteborg

 

Kontakta oss

Kontakta oss via formulär eller maila info@sandoel.se

6 + 3 =