Elservice

Våra elektriker hjälper allt från privatpersoner till företag med elservice i Göteborg. Vi hjälper dig att utföra en elservice i allt från nybyggnationer till ombyggnationer och industrier. Våra montörer är certifierade för att utföra alla former av elinstallationer och utför service samt reparationer av allt inom el, telefoni, fiber och säkerhetssystem.

elservice hos Sandö i göteborg

Vi hjälper dig med service och reparationer

Behöver du utföra en elservice i din fastighet, ditt hushåll eller i en industri? På Sandö Elservice utför vi allt från nyinstallationer till en service av el, fiber och säkerhetssystem. Vi erbjuder tjänster som service, reparationer och installationer av el, inbrottslarm och telefonanläggningar. 

El- och styrinstallationer

Våra montörer har en bred kunskap inom installationer kring smarta system, larmsystem och elinstallationer. På Sandö Elservice utför vi uppdrag och certifierade elinstallationer i fastigheter, förvaltningsbyggnader och kontorslokaler.

Boka tid för ett möte

Hos oss står alltid kunden i fokus och därför utför vi alla arbeten i samråd med kunden. Vi lyssnar gärna på våra kunders idéer och guidar dem i varje projekt. Genom en lång erfarenhet inom elservice kan vi ge dig goda råd på vilka val du som privatperson eller företag ska göra inom el och installationer. Välkommen att kontakta oss så lämnar vi en offert på en elservice till din fastighet i Göteborg!

Kontaktuppgifter

Sandö Elservice

Datavägen 14A
436 31 Askim

Telefon: 031-722 99 00
info@sandoel.se

031-722 99 00
info@sandoel.se

Adress:
Datavägen 14A,
436 32 Askim 

Tar emot kunder i hela Göteborg

 

Kontakta oss

Kontakta oss via formulär eller maila info@sandoel.se

11 + 9 =