Passersystem

Sandö Elservice installerar säkra passersystem till ditt företag i Göteborg. Ett passersystem skapar helhetslösningar av stor säkerhet för ditt företag. Våra elektriker kombinerar ett passersystem som passar just dina önskemål och kravställningar. Vi hjälper dig att komplettera ditt system med porttelefoner, centralenheter och andra integrationer med systemen som finns i dina lokaler. Ett passersystem är ett enkelt och säkert val till ditt företag.

Vi guidar dig till rätt val av ett passersystem

Är du osäker på vilken säkerhetslösning som passar ditt företag? Genom vår långa erfarenhet i branschen kan vi hjälpa ditt företag att välja en installation som passar just era behov. Varje företag är unikt och för oss är det viktigt att hitta skräddarsydda lösningar som motsvarar varje kunds förväntningar av en installation.

passersystem i Göteborg

Sandö Elservice – din elektriker i Göteborg

Våra montörer utgår från vårt kontor i Västra Frölunda och vår målsättning är att erbjuda våra kunder en snabb och smidig service samt installation. Genom våra goda erfarenheter inom branschen kan vi med en stor fördel guida våra kunder till rätt lösningar för respektive kund. Våra elektriker guidar dig från en idé till en färdig installation.

Boka en tid för ett möte

Kontakta oss så bokar vi in en tid för ett möte. Genom ett gemensamt möte så tittar vi på vilka installationer som passar ditt företag bäst. Våra montörer på Sandö Elservice hjälper dig att välja rätt lösningar på ett passersystem som uppfyller både dina krav samt dina förväntningar.

Kontaktuppgifter

Sandö Elservice

Datavägen 14A
436 31 Askim

Telefon: 031-722 99 00
info@sandoel.se

031-722 99 00
info@sandoel.se

Adress:
Datavägen 14A,
436 32 Askim 

Tar emot kunder i hela Göteborg

 

Kontakta oss

Kontakta oss via formulär eller maila info@sandoel.se

3 + 2 =